GASTRONOMIE

´S AVONDS HEERLIJK DINEREN ONDER DE VIJGENBOOM

Er wordt bijna iedere avond, op verzoek, een drie-gangen menu klaargemaakt. Bij mooi weer geserveerd door Gerard op één van de terrassen en als het wat kouder is aan de lange tafel in de grote eetzaal van de watermolen. Madeline kookt met verse producten uit de regio en de keuken typeert zich als mediterraan. Voor veel gasten is het  heerlijk relaxt om na een dag van cultuur, strand of  een andere activiteit ´s avonds aan te schuiven om niet weer op pad te hoeven. Er is een  wijnkaart met goede en betaalbare wijnen en andere dranken.

EN VERDER...

Voor de gasten die een avond niet voor het menu opteren, is er de mogelijkheid om een kaas –en/of tapasplateau, groene sla of pasta te bestellen. Mocht u zelf  graag koken en geïnspireerd raken dan is er een gastenkeuken tot uw beschikking.
read more →

KOOKWORKSHOP

Madeline en Gerard organiseren ook kookworkshops voor  groepen en gezelschappen die het gehele hotel afhuren. Op het overdekte terras wordt er gekookt in een buitenkeuken om vervolgens in de tuin te genieten van het zelfbereide menu.

"Elke avond keken wij uit naar het diner; Madeline kookt geweldig. En Gerard heeft de juiste locale wijnen erbij uitgekozen. Helemaal top!"

- Tripadvisor -

TOP