Alle faciliteiten voor een plezierige vakantie

El Molino Santisteban heeft een prachtige locatie, een ongedwongen sfeer en rust te bieden met alle persoonlijke aandacht die gewenst is. Daarnaast biedt El Molino Santisteban de volgende faciliteiten:

De tuin grenst direct aan de rivier El Río Grande. In de tuin zijn vele schaduw –en zonplekjes en diverse terrassen met adembenemende uitzichten. Er staan diverse vruchtbomen en er is een zwembad met bedjes en luie ligstoelen.

Bij de kamerprijs is een uitgebreid ontbijt inbegrepen dat wordt geserveerd in het badhuis of op het terras.

De self-service bar in het badhuis is altijd open zodat u zelf op elk moment een drankje kunt inschenken uit het brede assortiment. Tevens zijn er ijsjes, tosti´s en snacks. De prijzen staan op de lijst waarop men zelf kan bijhouden wat er gebruikt is.

´s Avonds serveren wij op verzoek een drie gangen menu voor EUR 26,50 p.p. U dient dit op dezelfde dag voor 12.00 uur aan ons door te geven. Wij kunnen rekening houden met dieetwensen mits deze tijdig worden doorgegeven. Een selectie goede en betaalbare wijnen en andere dranken is aanwezig. Het diner wordt geserveerd op een van de terrassen of in de molenzaal in onze watermolen.

Voor kinderen serveren wij op een gewenst tijdstip een kindermenu van EUR 9. Het menu wordt meestal in de molenzaal gereserveerd waar alle kinderen aan de lange tafel plaatsnemen.

Tevens is er de mogelijkheid om een kaas –en/of tapasplateau, groene sla of pasta te bestellen.

De gasten kunnen gebruik maken van de gastenkeuken in het badhuis die van alle gemakken voorzien is zoals ijskast, fornuis/oven, pannen, serviesgoed, koffiezetapparaat en afwasmachine.

Er is gratis WiFi.

Er kan een massage geboekt worden voor in de tuin of op de kamer.

Voorts zijn aanwezig een bibliotheek, kinderstoelen, spelletjes, strandspullen, speelgoed, TV/DVD, DVD collectie.

Informatie, gidsen en kaarten over activiteiten in de omgeving.

Bij El Molino Santisteban is ruime parkeergelegenheid.

Reserveren Contact

Hotel Molino Santisteban Guaro Hotel Molino Santisteban Guaro Hotel Molino Santisteban Guaro Hotel Molino Santisteban Guaro Hotel Molino Santisteban Guaro Hotel Molino Santisteban Guaro Hotel Molino Santisteban Guaro Hotel Molino Santisteban Guaro Hotel Molino Santisteban Guaro Hotel Molino Santisteban Guaro Hotel Molino Santisteban Guaro Hotel Molino Santisteban Guaro

klik op foto om hem te vergroten