Gastronomie

´s Avonds heerlijk dineren onder de vijgenboom

Andalusië kent een heerlijke, uitgebreide Mediterrane keuken die door haar rijke verleden is beïnvloed door de Romeinen, Moren en Joden. De diversiteit is enorm van het Iberisch varken in de binnenlanden tot een groot scala aan vis langs de Atlantische en Mediterrane kusten.

Olijfolie en olijven zijn er in overdaad, groenten hebben hier nog smaak en de vers geperste sinaasappelsap is niet te evenaren. De tapas vinden hier hun origine en zijn met de gazpacho wereldwijd bekend. Ieder restaurant maakt zijn gerechten op eigen wijze klaar door de recepten die overgedragen zijn van moeder op kind.

In de directe omgeving van El Molino Santisteban zijn vele restaurants en tapas bars die met name tijdens de lunch druk bezocht worden door de lokale bevolking. Langs de stranden en in Marbella en Málaga is er een grote diversiteit aan eetmogelijkheden van een heerlijk simpel vers gebakken visje tot culinaire hoogstandjes, hier is het ´s avonds vaak ook nog druk.

Er wordt ook iedere avond bij El Molino Santisteban, op verzoek, een drie-gangen menu klaargemaakt. Bij mooi weer geserveerd door Gerard op één van de terrassen en als het wat kouder is in de grote eetzaal van de watermolen. Madeline kookt met verse producten uit de regio en de keuken typeert zich als mediterraan. Voor veel gasten is het heerlijk relaxt om na een dag van cultuur, strand of een andere activiteit ´s avonds aan te schuiven om niet weer op pad te hoeven.

Er is een wijnkaart met goede en betaalbare wijnen en andere dranken. Voor de kindergasten serveren wij op een gewenst tijdstip een kindermenu dat meestal in de molenzaal gereserveerd wordt en waar alle kinderen aan de lange tafel plaatsnemen. Ook hier is er veel aandacht voor verse groenten en producten.

Voor de gasten die een avond niet voor het menu opteren, is er de mogelijkheid om een kaas –en/of tapasplateau, groene sla of pasta te bestellen.

Madeline en Gerard organiseren ook kookworkshops voor groepen en gezelschappen die het gehele hotel afhuren. Op het overdekte terras wordt er gekookt in een buitenkeuken om vervolgens in de tuin te genieten van het zelfbereide menu.

Gastronomie in Hotel Molino, malaga Gastronomie in Hotel Molino, malaga Gastronomie in Hotel Molino, malaga Gastronomie in Hotel Molino, malaga Gastronomie in Hotel Molino, malaga Gastronomie in Hotel Molino, malaga Gastronomie in Hotel Molino, malaga Gastronomie in Hotel Molino, malaga Gastronomie in Hotel Molino, malaga Gastronomie in Hotel Molino, malaga Gastronomie in Hotel Molino, malaga Gastronomie in Hotel Molino, malaga Gastronomie in Hotel Molino, malaga Gastronomie in Hotel Molino, malaga Gastronomie in Hotel Molino, malaga
klik op foto om hem te vergroten

Mocht u zelf graag koken en geïnspireerd raken dan is er een gastenkeuken tot uw beschikking.

Reserveren Contact