Reserveren voor groepen

Met elkaar in beslotenheid genieten

El Molino Santisteban is een kleinschalig hotel, gelegen op een unieke locatie in het mooie Andalusië. Een bijzondere accommodatie met een bijzondere formule. Privacy en persoonlijke aandacht zijn vanzelfsprekend, maar ook de ongedwongen sfeer en de vrijheid van handelen dragen bij aan een geslaagd verblijf.

Groepen kunnen het hele hotel reserveren; families, jaarclubs en gezelschappen vieren hier hun jubilea. Schilder, hiking -en bikingclubs verkennen de omgeving en allemaal rusten zij uit, of spannen zich in en genieten van de beslotenheid van El Molino Santisteban. Ook gezinnen met kinderen zijn van harte welkom! Niets is leuker dan met je beste vrienden en hun nageslacht een heel hotel tot je beschikking te hebben. Alle varianten van service zijn af te spreken van lunch, diner, tot het organiseren van activiteiten.

Het hotel is een perfect uitgangspunt voor sportieve en culturele groepsactiviteiten; golfen, paardrijden, biking & hiking, skiën, quad rijden, rivierafdalingen, het bezoeken van steden of lekker zonnebaden en luieren tijdens het lange zonzekere seizoen!

Tevens organiseren wij kookworkshops die bij mooi weer op ons overdekte terras worden georganiseerd om vervolgens in de tuin te genieten van het zelfbereide menu.

In El Molino Santisteban kunt u in alle rust en beslotenheid met u gezelschap genieten van de goede voorzieningen en zelf uw plan trekken, u bent onze enige gast! Wij staan u graag persoonlijk te woord om verdere invulling te geven aan uw ideeën en wensen.

Reserveren Contact
Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga

klik op foto om hem te vergroten