Een kindvriendelijke B&B

Lekker met elkaar spelen in het zwembad of bij de rivier.

Er is het zwembad, de tuin, trampoline, allerlei speelgoed en een dvd speler. De rivier biedt uren speelvertier voor het bouwen van dammetjes -en hutten, vissen en het bekijken van vogels. Je kunt ook op “ontdekkingsreis” in de sinaasappelboomgaarden, op zoek gaan naar schildpadden, een ijsje eten bij Venta Gallardo van Pedro (de buurman) of lekker spelen met de andere kinderen…… er is genoeg te doen!

Voor de al wat grotere kinderen bieden het zwembad en de rivier ook nog veel plezier maar zijn er ook nog een aantal activiteiten die de moeite waard zijn, zoals het maken van een spectaculaire rivierafdaling (barranquismo) in de Río Grande, het rotsen klauteren in de kloof van Ronda, paardrijden in de directe omgeving, het bewandelen van de Caminito del Rey (el Chorro), kanoën en waterfietsen op het meer van Ardales, windsurfen en suppen aan het strand van Marbella of het boomtop klimmen in Marbella.

Wij bieden de mogelijkheid de kinderen vooraf te laten eten met de andere kinderen die in ons hotel verblijven. De ouders kunnen nadien rustig zelf aan tafel genieten, terwijl de kinderen naar bed gaan of zich vermaken bij het zwembad, in de tuin of een dvd’tje bekijken. De gastenkeuken biedt ook de mogelijkheid om zelf iets voor uw kinderen te bereiden.

Reserveren Contact
Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga Hotel Molino voor groepsvakantie in malaga
klik op foto om hem te vergroten