De Kamers & Prijzen

Zes ruime tweepersoons-kamers met karakter

Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche en wc, twee kamers hebben tevens een ligbad.
De kamers zijn koel wat heerlijk is in de warme zomers. Voor de wat koudere dagen van het jaar hebben een aantal kamers een openhaard en alle kamers verwarming. Vanuit alle kamers is er zicht op de mooie omgeving. De inrichting is een combinatie van antiek en modern en er is tevens goede verlichting. De antieke houten deuren en luiken zijn alle verschillend en komen uit oude boerderijen in Andalusië.

Kamers hotel El Molino

De grote kamers 1 en 2 op de begane grond, zijn ruim en beschikken over openslaande deuren naar de tuin. Kamer 1 heeft een tweepersoonsbed. Kamer 2 heeft twee losse bedden en een ligbad.

De grote kamers 3 en 4 op de 1ste verdieping, zijn ruim en beschikken over een zitje met (bed)bank en hebben beiden een tweepersoonsbed. Kamer 4 heeft tevens een ligbad.

De kleinere kamers 5 en 6 ook op de 1ste verdieping hebben ieder twee losse bedden.

Op alle kamers zijn badhanddoeken, zwembadhanddoeken, zeep, shampoo en doucheschuim aanwezig. Voor overige toiletspullen (föhn etc.) kunt u bij de eigenaren terecht. Strandhanddoeken gelieve zelf mee te nemen.

Een extra persoon/kind op de kamer kost EUR 25 per nacht, een extra baby/kind (0-3 jaar) op de kamer kost EUR 15 per nacht. De prijzen zijn inclusief ontbijt, handdoeken een opgemaakt bed(je) en alle andere voorzieningen.

Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en de samenstelling van het gezin reserveren gezinnen een grote kamer (met extra bed/babybedje of bedbank) of een grote kamer en een aangrenzende/tegenoverliggende kleine kamer (met evt. extra bed). Overleg met de eigenaren wat de mogelijkheden zijn.

Reserveren Voorwaarden Contact
prijzen Hotel El Molino B&B in malaga, Spanje prijzen Hotel El Molino B&B in malaga, Spanje prijzen Hotel El Molino B&B in malaga, Spanje prijzen Hotel El Molino B&B in malaga, Spanje prijzen Hotel El Molino B&B in malaga, Spanje prijzen Hotel El Molino B&B in malaga, Spanje prijzen Hotel El Molino B&B in malaga, Spanje prijzen Hotel El Molino B&B in malaga, Spanje prijzen Hotel El Molino B&B in malaga, Spanje prijzen Hotel El Molino B&B in malaga, Spanje prijzen Hotel El Molino B&B in malaga, Spanje prijzen Hotel El Molino B&B in malaga, Spanje

klik op foto om hem te vergroten

Kamer Prijs per nacht Prijs per week (7 nachten)
1 EUR 105 EUR 690
2 EUR 105 EUR 690
3 EUR 95 EUR 620
4 EUR 95 EUR 620
5 EUR 85 EUR 550
6 EUR 85 EUR 550
Hele Hotel * EUR 570 EUR 3.720

* De prijs voor reservering van het gehele hotel is gebaseerd op 12 personen, bij een bezetting van meer dan 12 personen worden de additionele personen in rekening gebracht.