VAKANTIE VILLA IN ANDALUSIË

MET ELKAAR IN BESLOTENHEID GENIETEN

El Molino Santisteban is te huur als groeps-verblijf op een unieke locatie in het mooie Andalusië. De eeuwenoude watermolen aan de rivier el Río Grande wordt omringd door sinaasappel -en olijfboomgaarden. Op 45 minuten rijden vanaf het vliegveld van Málaga, 60 minuten naar Ronda en 25 minuten naar de stranden van Marbella. Een bijzondere groeps-accommodatie met diverse mogelijkheden. Privacy en persoonlijke aandacht zijn vanzelfsprekend. Er hangt een ongedwongen sfeer, vrijheid van handelen en de algehele verzorging dragen bij aan een geslaagd verblijf.

GROEPS-ACCOMMODATIE

VOOR DIVERSE SOORTEN GEZELSCHAPPEN

VEEL RUIMTE EN PRIVÉ ZWEMBAD

De begroeide tuin, het overdekte terras, het heerlijke zwembad en de aangrenzende rivier biedt veel ruimte. Naast het zwembad is het badhuis met een selfservice bar en een gastenkeuken.

Bij El Molino Santisteban kun je in alle rust en beslotenheid met je gezelschap genieten van de goede voorzieningen, de persoonlijke verzorging en zelf je plan trekken, jullie zijn onze enige gast!

Wij staan je graag persoonlijk te woord om verdere invulling te geven aan je ideeën en wensen.

Diverse groepen

Groepen reserveren het gehele hotel en families, jaarclubs en gezelschappen vieren hier hun jubilea. Schilder, hiking -en bikingclubs verkennen de omgeving, kookclubs verrijken hun creativiteit, managementeams komen tot nieuwe inzichten en allemaal rusten zij uit, of spannen zich in en genieten van de beslotenheid van El Molino Santisteban.

Praktische indeling

De zes ruime kamers met badkamer zijn gelegen rondom een overdekte patio met fontein. De twee kamers op de begane grond hebben openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping zijn twee grote kamers en twee kleinere kamers. In iedere kamer is ruimte voor een extra bed/of babybedje. Er kunnen maximaal 15 personen verblijven

Volledig verzorgd

Iedere ochtend wordt een uitgebreid ontbijt gereserveerd en´s avonds kan er heerlijke gedineerd worden onder de vijgenboom, op het terras, in de tuin of in de molenzaal. Alle vormen van service zijn af te spreken, denk aan lunch en lunchpakketten, het reserveren van restaurants en activiteiten.

ARRANGEMENTEN

VOOR EEN ONVERGETELIJK VERBLIJF IN ANDALUSIË

TOP