UW GASTHEER EN GASTVROUW

Na onze reis om de wereld ontstond de wens om zelf een kleinschalig hotel te beginnen waar een persoonlijke benadering centraal staat en waar je als gast de vrijheid geniet.
Het was voor ons al snel duidelijk dat het in Spanje zou moeten liggen. De cultuur, de mensen, het tempo van leven en het klimaat waren daarbij doorslaggevend. Tevens beheersen wij allebei de Spaanse taal. 
Na enige jaren werken in Nederland, de geboorte van onze zoon Folkert (2001) en onze dochter Clementine (2003) hebben wij een punt achter onze carrières gezet. Madeline als headhunter en Gerard in het bankwezen. El Molino Santisteban werd in 2007 gekocht, een oude watermolen en een klein hotel op een prachtige plek aan de Río Grande in hartje Andalusië. In 2009 zijn wij vanuit de binnenstad van Haarlem verhuisd naar het platteland van Andalusië.

Nu verwelkomen wij, in ons gerenoveerde hotel, gasten uit de hele wereld en maken hen met veel plezier wegwijs in deze mooie regio met haar rijke historie.

Wij genieten van ons nieuwe bestaan en leven dat wij hier hebben opgebouwd. Het geeft ons veel voldoening om onze gasten een heerlijke vakantie te bezorgen. Een groot aantal daarvan zijn al regelmatig terug gekeerd en vriendschappen zijn ontstaan en bestaande zijn verdiept. De kinderen voelen zich volledig thuis in Spanje en hebben nieuwe Spaanse vrienden gemaakt. Als gezin zijn wij veel hechter met elkaar wat een enorme verrijking is. Al met al een heel gelukkig leven om nog vele jaren voort te zetten!

Wij verwelkomen u binnenkort graag op El Molino Santisteban!
Kijk ook eens op onze blog,

Gerard Sieverts & Madeline Goedkoop
Folkert
Clementine

B&B-malaga-kleinschalig
TOP