EEN KINDVRIENDELIJKE B&B BIJ MÁLAGA

LEKKER MET ELKAAR SPELEN IN HET ZWEMBAD OF BIJ DE RIVIER

Er is het zwembad, de tuin, trampoline, allerlei speelgoed en een dvd speler. De rivier biedt uren speelvertier voor het bouwen van dammetjes -en hutten, vissen en het bekijken van vogels. Je kunt ook op “ontdekkingsreis” in de sinaasappelboomgaarden, op zoek gaan naar schildpadden, een ijsje eten bij Venta Gallardo van Fransisco (de buurman) of lekker spelen met de andere kinderen…… er is genoeg te doen!

VEEL TE DOEN VOOR KINDEREN

Voor de al wat grotere kinderen bieden het zwembad en de rivier ook nog veel plezier maar zijn er ook nog een aantal activiteiten die de moeite waard zijn, zoals het maken van een spectaculaire rivierafdaling (barranquismo) in de Río Grande, het rotsen klauteren in de kloof van Ronda, paardrijden in de directe omgeving, het bewandelen van de Caminito del Rey (el Chorro), kanoën en waterfietsen op het meer van Ardales, windsurfen en suppen aan het strand van Marbella of het boomtop klimmen in Marbella.
read more →

"El Molino Santisteban has both the luxury of a small boutique hotel as well as the relaxed atmosphere and facilities of a kid’s paradise."

- Zoover -

TOP