DE KAMERS & PRIJZEN

ZES RUIME TWEEPERSOONS-KAMERS MET KARAKTER

De zes ruime kamers liggen rondom de overdekte patio met fontein. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche en wc, twee kamers hebben tevens een ligbad.
De kamers zijn koel wat heerlijk is in de warme zomers. Er zijn tevens mobiele airco´s beschikbaar, tegen een kleine vergoeding, voor gasten die daar desondanks toch behoefte aan hebben. Voor de wat koudere dagen van het jaar hebben een aantal kamers een openhaard en alle kamers verwarming. Vanuit alle kamers is er zicht op de mooie omgeving. De inrichting is een combinatie van antiek en modern en er is tevens goede verlichting. De antieke houten deuren en luiken zijn alle verschillend en komen uit oude boerderijen in Andalusië.

KAMERS HOTEL EL MOLINO

De grote kamers 1 en 2 op de begane grond, zijn ruim en beschikken over openslaande deuren naar de tuin met een zitje. Kamer 1 heeft een tweepersoonsbed. Kamer 2 heeft twee losse bedden en een ligbad.

De grote kamers 3 en 4 op de 1ste verdieping, zijn ruim en beschikken over een zitje met (bed)bank en hebben beiden een tweepersoonsbed. Kamer 4 heeft tevens een ligbad.
read more →

Kamer Prijs per nacht Prijs per week (7 nachten)
1 EUR 105 EUR 690
2 EUR 105 EUR 690
3 EUR 95 EUR 620
4 EUR 95 EUR 620
5 EUR 85 EUR 550
6 EUR 85 EUR 550
Hele Hotel * EUR 570 EUR 3.720

* De prijs voor reservering van het gehele hotel is gebaseerd op 12 personen, bij een bezetting van meer dan 12 personen worden de additionele personen in rekening gebracht.

"De kamers zijn ruim genoeg, schoon en mooi inricht. Je valt in slaap bij het geluid van de rivier, het is er idyllisch."

- Tripadvisor -

TOP